WE OPEN YOUR WAY IN THE PRINCIPALITY OF ANDORRA

ASSESSORIA
I CONSULTORIA
DISRUPTIVA.
ACOMPANYAMENT
EN LA GESTIÓ
DE NEGOCIS
I RESIDÈNCIA
A ANDORRA.

Passage és una assessoria i consultoria disruptiva que acompanya a empreses i persones en el desenvolupament de les seves activitats al Principat d’Andorra.

Tots els camins que s’obren davant dels nostres ulls són una oportunitat. Però aquests camins no sempre s’obren solos.

Hi ha vegades que cal buscar-los. Cal crear-los.

El nostre equip de professionals acompanya i guia per la sendera de les decisions a persones físiques i jurídiques que decideixen establir-se al Principat d’Andorra, procurant que les seves decisions siguin assenyades, sòlides i poc oneroses. El nostre equip ajuda a professionals o inversors del sector tecnològic, fintech, e-sports, entreteniment o empreses de sectors tradicionals de l’economia, així com a empreses de sectors tradicionals de l’economia.

I això requereix tota l’experiència d’un equip professional líder en el mercat internacional.

La vocació de Passage és guiar i acompanyar, amb tranquil·litat, al client en el seu procés d’establir-se a Andorra.

D’aquesta manera, amb transparència, neix Passage, per a guiar, per a obrir senderes que arriben molt més lluny dels que tots van somiar.

ELS NOSTRES VALORS

Compromís
Rapidesa
Fidelitat
Qualitat
Disciplina
Privacitat
Eficàcia
Know-how
Serietat
Professionalitat
Seguretat
Confidencialitat

COM PODEM AJUDAR-LO?

GESTORES D’ORGANISMES D’INVERSIÓ COL·LECTIVA

Prestem serveis auxiliars de tramitació administrativa i gestió comptable a societats gestores d’organismes d’inversió col·lectiva amb l’objectiu de prestar un servei estandarditzat, ràpid i eficient.

FAMILY OFFICE A ANDORRA

Suport en la gestió patrimonial, comptable i fiscal tant a l’estructura del Family Office com als membres de la família directament.

INVERSIÓ IMMOBILIÀRIA

Gestió d’autoritzacions administratives i acompanyament davant organismes i autoritats locals a Andorra per a l’adquisició d’actius immobiliaris.

SOCIETATS A ANDORRA DE GRUPS INTERNACIONALS

Constitució i gestió de sucursals i filials estrangeres amb acompanyament en totes les fases del procés, incloent gestions societàries, obtenció d’autoritzacions administratives, gestió comptable i confecció i presentació d’impostos.

EMPRESA ANDORRANA

Gestió integral en negoci local que requereix rapidesa, optimització de recursos, eficiència en les gestions societàries, administració de la societat, gestió laboral, confecció i presentació d’impostos.

TECNOLOGÏA BLOCKCHAIN I CRIPTOACTIVOS

Assessorem empreses i professionals en tot l’univers blockchain, siguin usuaris, inversors, creadors de continguts o emprenedors que utilitzen aquesta tecnologia.

FINTECH, CAPITAL LLAVOR I INNOVACIÓ

Ajudem a noves empreses i projectes en el seu procés de naixement i en el disseny de la seva expansió futura incloent rondes de finançament i entrada de nous socis amb especial èmfasi en el sector de la tecnologia i finances.

EL NOSTRE EQUIP

CONTACTE

C/Manel Cerqueda i Escaler, 4-6 (Segunda planta, Despacho 13)
AD700 Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra. Phone: +376 728 014 / Mail: andorra@passage.ad

    Nom

    Email

    Missatge

    NOTÍCIES